ПРИЄДНУЙСЯ ДО КОМАНДИ ПРОФЕСІОНАЛІВ

і долучайся до створення якісного туристичного продукту в серці Карпат

Команда туристичного комплексу «Захар Беркут» зацікавлена в залученні талановитих фахівців, які хочуть розвиватися або почати кар’єру в гірськолижній та готельній сферах. Якщо Ви бажаєте прийняти участь в конкурсі на заміщення цікавої Вам посади, будь ласка, надішліть своє резюме на адресу kadry@zaharberkut.net або телефонуйте:+38 (098) 338 09 17.

Деталі при співбесіді.
Запис на співбесіду по тел. +38 (098) 338 09 17

Якщо бажаної для Вас вакансії у переліку вище немає, Ви також можете надіслати своє резюме. Надіслана інформація обов’язково буде розглянута менеджером з персоналу і внесена в базу даних кадрового резерву.

Менеджер з персоналу (Пн-Пт, 09:00 до 18:00)
Тел: +38 (098) 338 09 17
e-mail: kadry@zaharberkut.net

На даний час відкриті вакансії на наступні посади:

Кухар ресторану

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади кухаря ресторану.

Що ми пропонуємо:

  • Конкурентну багаторівневу заробітну плату (ставка + відсоток)
  • Офіційне працевлаштування
  • Проживання на час зміни
  • Харчування
  • Трансфер від залізничної станції
  • Графік роботи — за домовленістю

Які обов’язки Ви будете виконувати:

  • Приготування страв відповідно до технологічних карт
  • Підтримання стабільної якості, смакових характеристик та вигляду страв
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Підтримання чистоти на робочому місці

Чого ми очікуємо від Вас:

  • Досвід роботи від 6 міс. або профільна освіта
  • Вік  20-55 років
  • Наявність медичної книжки
  • Відповідальність, охайність, пунктуальність

Якщо Ви такий кандидат — ми щиро запрошуємо Вас в нашу команду!

Контактні особи:

+38 098 179 79 18, Галина Максимівна

+38 067 371 43 54 Роман Орестович

 

Офіціант в ресторан

Хто нам потрібен: У нашу команду ми шукаємо відповідальну та привітну людину, яка хотіла б реалізувати себе та розвиватись у сфері ресторанного сервісу.

Що ми пропонуємо:

  • Конкурентну багаторівневу заробітну плату (ставка + відсоток + чайові)
  • Офіційне працевлаштування
  • Проживання на час зміни
  • Харчування
  • Трансфер від залізничної станції
  • Графік роботи — за домовленістю
  • Навчання персоналу

Які обов’язки Ви будете виконувати:

  • Обслуговування гостей ресторану у відповідності до стандартів
  • Обслуговування груп під час бенкетів, фуршетів, каво-перерв тощо
  • Презентація гостям меню та рекомендації щодо вибору напоїв
  • Активні продажі, збільшення чеку
  • Створення атмосфери гостинності та високого рівня сервісу
  • Розрахунок гостей
  • Дотримання чистоти і порядку в залі ресторану

Чого ми очікуємо від Вас:

  • Досвід роботи від 6 міс.
  • Вік 18−35 років
  • Вільне володіння українською та російською мовами
  • Володіння англійською на розмовному рівні буде додатковою перевагою
  • Відкритість у спілкуванні, щирість, готовність вчитися і професійно зростати, вміння працювати в команді

Якщо Ви такий кандидат — ми щиро запрошуємо Вас в нашу команду!

Контактні особи:

+38 098 179 79 18, Галина Максимівна

+38 067 371 43 54 Роман Орестович

 

Адміністратор мережі ресторанів

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади адміністратора мережі ресторанів «Захар Беркут».

Компанія пропонує:

— Стабільну роботу з офіційним працевлаштуванням

— Поденну зарплату (ставка + відсоток від продаж)

— Проживання, харчування та доїзд із залізничної станції Славське за рахунок роботодавця

— Комфортний графік роботи

— Навчання персоналу

Обов’язки:

Зустріч гостей ресторану, спілкування і допомога гостям у всіх питаннях

Управління всіма процесами в залі ресторану

Координація роботи офіціантів, барменів та кухарів

Контроль за дотриманням стандартів обслуговування гостей, участь у розробці внутрішніх стандартів якості обслуговування

Вирішення конфліктних ситуацій за участю гостей

Здатність тимчасово замінити бармена та офіціанта

Участь у розробці меню

Участь у інвентаризаціях на барі ресторану

Табелювання барменів та офіціантів

Вимоги:

Вік 22−35 років

Освіта — вища або середня спеціальна

Досвід роботи — від 1 року

Досконале знання стандартів обслуговування в ресторані

Вільне володіння українською та російською мовами

Володіння англійською на розмовному рівні буде перевагою

Приємна зовнішність

Відповідальність, комунікабельність, вміння працювати в команді

Відеогалерея

Фотогалерея